top of page

CHIROKAMP

Waar?

Wanneer?

Vakantiehuis St. Lutgardis
Boskabouterpad 1

2460 Kasterlee

Het Chirokamp gaat dit jaar door van zondag 9 juli tem zaterdag 22 juli.

 

Voor de jongste drie afdelingen is het mogelijk om één of twee weken mee te gaan. Vanaf tippers vragen we om twee weken mee te gaan naar Kasterlee.  

Week 1: 09/07/2023 - 16/07/2023

Week 2: 16/07/2023 - 22/07/2023

AFBETALINGSPLAN

Dit jaar lanceren we iets nieuws voor de betaling. We hebben voor het Chirokamp een afbetalingsplan opgesteld!

 

Dit houdt in dat mensen elke maand een deel van het bedrag voor het kamp kunnen afbetalen. Elke maand betaalt men dan een vast bedrag (dit is bepaald per periode dat je kind(eren) mee op kamp zou(den) gaan), maar dit omvat nog wel niet het volledige bedrag. In juli laten we dan nog weten welk resterend bedrag er nog gestort moet worden. 

Hieronder vindt u een tabel voor de bedragen (voor één kind). Deze tabel is gemaakt op basis van de prijs van vorig jaar. De prijzen van dit jaar weten we nog niet en kunnen dus nog verschillen van deze prijzen. Deze zullen vermoedelijk hoger liggen dan vorig jaar aangezien de inflatie dit jaar ook enorm gestegen is. Voor de jongste drie afdelingen is het mogelijk om enkel de eerste of de tweede week mee te gaan op kamp, maar vanaf de tippers wordt er verwacht om twee weken mee op kamp te gaan omdat dit de band versterkt tussen de kinderen. 

  • PERIODE 1: 09/07 - 16/07       ->       €30 per maand       (vermoedelijk min. €23 in juli)

  • PERIODE 2: 16/07 - 22/07      ->       €25 per maand       (vermoedelijk min. €24 in juli)

  • PERIODE 3: 09/07 - 22/07     ->       €55 per maand       (vermoedelijk min. €25 in juli)

Als u interesse heeft om van dit afbetalingsplan gebruik te maken, stuur ons dan een mailtje op willebroek.chiromeisjes@gmail.com. We zouden hier graag een duidelijk overzicht over hebben, dus zonder reactie op deze mail, kan je hier geen gebruik van maken. Als u liever iemand persoonlijk aanspreekt over dit afbetalingsplan, kan u steeds leidster Sabine aanspreken.

Het rekeningnummer voor de betaling is dat van VZW Kasterlee: BE42 7795 9548 5054. Gelieve het bedrag over te schrijven met vermelding van je naam, nummer van de periode, geboortedatum en afdeling. De betaling mag zowel in het begin, midden als einde van de maand gebeuren. Dit afbetalingsplan staat open voor iedereen. 

DOCUMENTEN

COMING SOON

KAMPBRIEF
KAMPBOEKJE
MEDISCHE FICHE
bottom of page