top of page

CHIROKAMP

Waar?

Wanneer?

Boskabouterpad 1

2460 Kasterlee

Het Chirokamp gaat dit jaar door van zondag 7 juli t.e.m. zaterdag 20 juli.

 

Voor de jongste drie afdelingen is het mogelijk om één of twee weken mee te gaan. Vanaf tippers vragen we om twee weken mee te gaan naar Kasterlee.  

Week 1: 07/07/2024 - 14/07/2024

Week 2: 14/07/2024 - 20/07/2024

AFBETALINGSPLAN

We begrijpen dat de kosten voor het kamp voor sommige gezinnen een uitdaging kunnen vormen. Daarom hebben we net zoals vorig jaar een afbetalingsplan opgesteld om ervoor te zorgen dat alle kinderen de kans krijgen om mee op kamp te kunnen gaan, ongeacht de financiële situatie. Om een goed overzicht te hebben over wie van dit afbetalingsplan gebruik maakt, vragen we om dit formulier in te vullen  https://forms.gle/TrKZMuc345apEZDh6 Dit formulier dient NIET als inschrijving voor het kamp. Alle verdere informatie zoals de kampbrief etc. komen er nog aan in de toekomst. 

Aan iedereen die geen gebruik wil maken van het afbetalingsplan, willen we vragen om de betaling voor het Chirokamp nog niet uit te voeren.

Wij geloven sterk in het bieden van gelijke kansen aan alle kinderen om deel te nemen aan het Chirokamp. Als er nog andere vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

VORIGE EDITIES

bottom of page